Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ds. A. Meiresonne

11 december 2022 10:30 - 11:30

Op deze 3e zondag van Advent zal Ds. André Meiresonne voorgaan. Het thema van dienst is: ‘Geboren worden in je eigen leven’.

André Meiresonne: Vrijzinnig voorganger en geestelijk verzorger. Ooit opgeleid als bestuursjurist. Werkte in de communicatie en marketing. Daarna als trainer en coach.
Behaalde de pre-master Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek en daarna de master Spiritual Care aan de Vrije Universiteit. Wilde zichzelf en anderen beter leren kennen.
Dat begint met luisteren. En jezelf durven laten zien. Sleutels bij het begeleiden van mensen met levensvragen. “Ik spreek vaak mensen die zichzelf niet kerkelijk noemen, maar wel religieuze belangstelling of spirituele ervaringen hebben. Vandaar dat ik mij vaak zie als Dominee voor de Ongelovigen”
“Het gedoe dat je hebt met anderen – en dat hebben we allemaal! – is een afspiegeling van onrust in jezelf. Los je eigen sores op en je zult zien: je problemen lossen zich op, als vanzelf.
Omdat je ophoudt de ander verantwoordelijk te stellen voor jouw geluk. Je begint te leven.”
André Meiresonne publiceerde twee boeken over persoonlijke groei: ZIN! Leidinggeven aan jezelf en anderen, en VRIJ! Leef je eigen leven!

Chris Melles is zondag onze organist. Aanvang 10:30 uur.
Na afloop is er, onder het genot van een kopje koffie of thee, gelegenheid tot napraten.
.
U bent van harte welkom.
De collecte is tijdens het voorspel van het laatste lied en bij de uitgang.Het is ook mogelijk uw bijdrage digitaal te voldoen
via ons rekeningnummer NL96INGB0000788260 t.n.v. Ned. Prot. Bond Oud-Beijerland óf via onderstaande knop.
Hartelijk dank!
Of klik hier voor uw bijdrage.

Gegevens

Datum:
11 december 2022
Tijd:
10:30 - 11:30

Locatie

Kerkgebouw
Beneden Molendijk 35
Oud-Beijerland, Zuid Holland 3262AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0625065860 (D. Vermeij)
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Ds. A. Meiresonne (Rem.)