Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Bijzondere Bijeenkomst

7 januari 10:30 - 11:30

De eerste Bijzondere Bijeenkomst van het nieuwe jaar is de, inmiddels traditionele Nieuwjaarsbijeenkomst, die gehouden wordt op zondag 7 januari a.s.; de Programmacommissie tekent voor de invulling en de uitvoering. De bijeenkomst begint om 10:30 uur. Bij binnenkomst is er voor iedereen een kop koffie of thee met daarbij een passende traktatie. Na de nieuwjaarswensen door de voorzitter van het bestuur nemen Marleen Melis, Rita Dijkstra en Arie den Hoed de rest van het programma voor hun rekening. Met het thema ‘Houvast in het nieuwe jaar’ als uitgangspunt, zullen zij, ieder op haar of zijn eigen manier vertellen wat houvast voor hen persoonlijk betekent en hoe ze dat in hun eigen praktijk voelen en hoe en waar ze dat vinden.
De bijeenkomst is niet alleen bedoeld voor leden en vrienden van onze vereniging. Een ieder die onze geloofsgemeenschap een warm hart toedraagt of meer over onze vereniging wil weten, is van harte welkom.
We sluiten af met een feestelijke toast op het nieuwe jaar! Daarna is er nog gelegenheid elkaar nieuwjaar te wensen en wat met elkaar na te praten.
Weet u welkom! Van harte aanbevolen.
Er is geen collecte, maar een bijdrage in ‘de schaal’ of via de QR-code wordt zeer op prijs gesteld.
Hartelijk dank!
Of klik hieronder voor uw bijdrage.

Gegevens

Datum:
7 januari
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkgebouw
Beneden Molendijk 35
Oud-Beijerland, Zuid Holland 3262AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon
0625065860 (D. Vermeij)
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Programmacommissie