Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nieuwjaarsbijeenkomst

8 januari 10:30 - 11:30

Zondag 8 januari 2023 organiseert de Programmacommissie een nieuwjaarsbijeenkomst voor leden, vrienden en belangstellenden. “Licht en Vrede” is het thema van deze bijeenkomst. Het gedicht ‘Dat licht’ van de Zeeuwse dichteres en kunstenares Tonha Schot vormt daarbij opnieuw de inspiratiebron. De bijeenkomst wordt vormgegeven worden door muziek, zang en woord.

Duo Mu-Chique zal ‘licht en vrede’ laten klinken door middel van de muziek die ze brengen. Ook zullen zij een zanggroep-uit-eigen-gelederen ‘Zin in Zingen’ (o.l.v. Hanny Koolschijn) begeleiden, als zij een Jiddisch en een Afrikaans lied gaan zingen. Tussen de muziekstukken en de liederen door zullen gedichten worden gelezen, die in de kring ‘Zielsplekken’ zijn besproken.
Alles bij elkaar wordt het een verrassende bijeenkomst, waarin vrolijke noten, inspirerende muziek en diepzinnige teksten elkaar afwisselen.

De bijeenkomst begint om 10:30 uur.
Bij binnenkomst wordt zal koffie en thee worden geserveerd met daarbij een overheerlijk Vegter’s Rolletje; ook bij ons inmiddels een speciale Nieuwjaarstraktatie.
De toegang is uiteraard gratis. Maar … om dit soort bijeenkomsten te kunnen blijven organiseren wordt een financiële bijdrage in ‘de schaal bij de uitgang’ zeer op prijs gesteld!
Hartelijk welkom en graag tot ziens!

NB
U kunt uw gift ook overmaken via onderstaande knop óf via ons rekeningnummer NL96INGB0000788260 t.n.v. Ned. Prot. Bond Oud-Beijerland,
Hartelijk dank!
Of klik hier voor uw bijdrage.

Gegevens

Datum:
8 januari
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkgebouw
Beneden Molendijk 35
Oud-Beijerland, Zuid Holland 3262AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0625065860 (D. Vermeij)
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Programmacommissie