Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Dhr. R. v/d Keur (leden en/of vrienden)

26 maart 10:30 - 12:30

We starten vandaag met een ingekorte inspiratiebijeenkomst. Aansluitend wisselen we van gedachten over de toekomst van onze afdeling: zowel inhoudelijk als organisatorisch.

Op de laatstgehouden ledenvergadering van 24 november 2022 is afgesproken dat het bestuur een aparte avond zou organiseren met onze leden en vrienden om met elkaar van gedachten te wisselen over de richting en toekomst van onze geloofsgemeenschap.Wat hierbij centraal dient te staan is het zoeken naar ontmoeting en verbinding; daarvoor is het niet persé nodig om elke zondag een dienst te houden: andere afdelingen vragen alleen af en toe een voorganger zoals ze dat sinds kort doen bij de Vrijzinnigen in de Woudkapel te Bilthoven (artikel in Trouw november 2022).
Ook op landelijk niveau staat deze ontwikkeling volop in de aandacht getuige de notitie Vrijzinnigen Nederland en de nieuwe generaties die als bijlage bij de uitnodiging aan leden en vrienden is meegezonden.
Wij hebben er als bestuur voor gekozen om deze Ledenvergadering op een zondagochtend plaats te laten vinden. Deze bijeenkomst zal worden geleid door Richard van der Keur, die bij ons voorgaat en ook als pastor binnen onze vereniging optreedt. Wij hopen op een goede opkomst en ook op een openhartige bijeenkomst waarin ieders mening kan doorklinken zowel plenair als in groepjes.

Deze bijeenkomst is uitsluitend voor leden en vrienden van onze afdeling.

Gegevens

Datum:
26 maart
Tijd:
10:30 - 12:30

Locatie

Kerkgebouw
Beneden Molendijk 35
Oud-Beijerland, Zuid Holland 3262AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0625065860 (D. Vermeij)
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Dhr. R. v/d Keur (Vrijz. Ned.)