Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ds. A. Meiresonne

26 september 10:30 - 11:30

Het thema van deze dienst is: ‘Je mag zelf kiezen’.
In de Bijbel staat werkelijk alles. Het beste verhaal ooit. Hoe je iets voor elkaar krijgt, en hoe je iets verpest. Hoe je vijanden maakt, en hoe je vrienden wordt. Hoe je een ander voor de gek kunt houden, en even goed je jezelf. Kortom, het meest nare waartoe een mens in staat is, en het mooiste wat je als mens te bieden heeft. En altijd de vraag: Hoe wil je leven? Je mag zelf kiezen.
En wat heeft God daar mee te maken?

André Meiresonne: Vrijzinnig voorganger en geestelijk verzorger. Ooit opgeleid als bestuursjurist. Werkte in de communicatie en marketing. Daarna als trainer en coach. Behaalde de pre-master Humanistiek aan de Universiteit voor Humanistiek en daarna de master Spiritual Care aan de Vrije Universiteit.
Wilde zichzelf en anderen beter leren kennen. Dat begint met luisteren. En jezelf durven laten zien. Sleutels bij het begeleiden van mensen met levensvragen. “Ik spreek vaak mensen die zichzelf niet kerkelijk noemen, maar wel religieuze belangstelling of spirituele ervaringen hebben.vVandaar dat ik mij vaak zie als Dominee voor de Ongelovigen.”

“Het gedoe dat je hebt met anderen – en dat hebben we allemaal! – is een afspiegeling van onrust in jezelf. Los je eigen sores op en je zult zien: je problemen lossen zich op, als vanzelf. Omdat je ophoudt de ander verantwoordelijk te stellen voor jouw geluk. Je begint te leven.”

André Meiresonne publiceerde twee boeken over persoonlijke groei: ZIN! Leidinggeven aan jezelf en anderen, en VRIJ! Leef je eigen leven.

Anton van Driel is zondag onze organist

De collectie houden wij via de schaal bij de uitgang of digitaal.
Overmaken kan ook: NL96INGB0000788260 t.n.v. Ned. Prot. Bond Oud-Beijerland
Of klik hier voor de collecte.

Hieronder kunt u onze nieuwsbrief lezen, of hier downloaden:

Gegevens

Datum:
26 september
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkgebouw
Beneden Molendijk 35
Oud-Beijerland, Zuid Holland 3262AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0625065860 (D. Vermeij)
Site:
https://www.vrijzinnigenhoekschewaard.nl

Organisator

Ds. A. Meiresonne (Rem.)