Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dhr. R. v/d Keur (Vrijz. Ned.)

15 januari 10:30 - 11:30

Zondag 15 januari is er een dienst waarin Dhr. Richard v/d Keur zal voorgaan.

Het thema van de dienst is: Job, de dromedaris en de wilde ezel; wat de natuur ons ten diepste laat zien. In de dienst volgen we dit – op het eerste oog – bonte gezelschap. Richard van der Keur gaat ons voor in een verhalende meditatie over wat de natuur ons ten diepste laat zien, geïnspireerd op een van de meest hartstochtelijke en dichterlijke verzen uit de Bijbel.

Richard van der Keur is als voorganger verbonden aan de afdeling Tholen. Hij gaat ook met enige regelmaat voor bij onze diensten en gaat ons bij de pastorale zorg ondersteunen.

In het dagelijks leven is hij tekstschrijver en redacteur. Daarnaast zingt hij zo nu en dan, schrijft liedjes en maakt kleinschalig theater. Hij schreef onder andere voor ‘Stemmen’, het blad van Vrijzinnigen Schiedam.

Het orgelspel wordt verzorgd door René Strijder. Na afloop is er een kopje kofffie en/of thee. En gelegenheid tot napraten. Hartelijk welkom en graag tot ziens!

Collecte
De collecte is tijdens het voorspel van het laatste lied en bij de uitgang. U kunt uw gift ook overmaken via onderstaande knop óf via ons rekeningnummer NL96INGB0000788260 t.n.v. Ned. Prot. Bond Oud-Beijerland,
Hartelijk dank!
Of klik hier voor uw bijdrage.

Gegevens

Datum:
15 januari
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkgebouw
Beneden Molendijk 35
Oud-Beijerland, Zuid Holland 3262AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0625065860 (D. Vermeij)
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Dhr. R. v/d Keur (Vrijz. Ned.)