Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Dhr. H. Le Grand (Vrijz. Ned.)

22 januari 10:30 - 11:30

Zondag 22 januari is er een dienst waarin Ds. Hans le Grand zal voorgaan. Het thema van de dienst is:”Goede voornemens en blauwe maandag”.

Hans le Grand studeerde natuurkunde en theologie en werkt als financieel econoom voor een groot verzekeringsbedrijf. In de Verenigde Staten leerde hij het ‘Unitarian Universalism’ kennen. Terug in Nederland zocht hij naar een mogelijkheid om zijn studie voor het predikantschap in deze traditie af te ronden. Uiteindelijk is hij als predikant erkend door de ‘General Assembly of Unitarian and Free Christian Churches’ in het Verenigd Koninkrijk (2002).

Hij is een vaste gastvoorganger in veel afdelingen van Vrijzinnigen Nederland. Hij is docent aan de opleiding voor vrijzinnig pastoraat (OVP) en publiceert over de identiteit en toekomst van vrijzinnigheid.

Het orgelspel wordt verzorgd door Chris Melles. Na afloop is er een kopje kofffie en/of thee. En gelegenheid tot napraten.
Hartelijk welkom en graag tot ziens!

Collecte
De collecte is tijdens het voorspel van het laatste lied en bij de uitgang. U kunt uw gift ook overmaken via onderstaande knop óf via ons rekeningnummer NL96INGB0000788260 t.n.v. Ned. Prot. Bond Oud-Beijerland,
Hartelijk dank!
Of klik hier voor uw bijdrage.

Gegevens

Datum:
22 januari
Tijd:
10:30 - 11:30
Evenement Categorie:

Locatie

Kerkgebouw
Beneden Molendijk 35
Oud-Beijerland, Zuid Holland 3262AA Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0625065860 (D. Vermeij)
Bekijk de site van Locatie

Organisator

Ds. H. Le Grand (Vrijz. Ned.)